Information / Vanliga frågor /

Hur håller jag nere priset?


Använd gärna så få färger som möjligt. För varje enskild färg blir det en schablonskostnad och då stiger priset. Ju fler plagg desto billigare blir det. Ja det låter ju lite konstigt, men priset på plaggen och på trycket sjunker ju fler du beställer. Väg in vilken tshirt du vill ha noga. Bra kvalité ska man alltid ha men det finns gott om plagg till ett lägre pris som håller minst lika bra kvalité som övriga.

Du kan räkna ut direkt här på webben under fliken Priser vad din order kommer att kosta. Det går självklart lika bra att maila oss för en personlig offert.

Varför behöver jag trycka så många för att få ett lågt pris?

När vi trycker använder vi oss av en teknik som heter screentryck. En teknik som behöver ställas in för hand, och det är inte sällan som inställningen tar längre tid än just själva tryckprocessen.

Först behöver orginalaren göra färdigt trycket i datorn och därefter tillverka filmer för varje tryck-färg. Sedan skall screenramar tillverkas och förberedas för tryck. Därefter skall ramarna ställas in i trycksnurran tillsammans med färger och raklar. Detta är en process som ser likadan ut oavsett om du beställer 10 eller 200st t-shirts.