Information / Välgörenhet & Sponsring /

Musikhjälpen


Musikhjälpen

Musikhjälpen är ett radio/tv-program som produceras av SVT & Sveriges Radio. Syftet är att under en vecka samla in så mycket pengar som möjligt till ett visst ändamål. Tshirt.se har varit med och samarbetat med musikhjälpen vid ett flertal tillfällen. Vi har donerat t-shirtar med tryck som sedan sålts via oss samt utanför glasburen.

Musikhjälpen 2011
Totalt såldes tröjor för 384 000kr som donerades oavkortat till "Alla flickors rätt att gå i skolan".
Vår insats var möjlig med bidrag från Fruit Of the Loom, Clubshop, LH-Tryck och Östra kinds el.
Tshirten designades av Mathias "Supreme" Lundh Isén (Looptroop).

Musikhjälpen 2012
Tshirten designades av Laleh och vi donerade t-shirt med tryck som såldes för totalt 104 770kr till "Barnen i slummens rätt till rent vatten". Vår insats var möjlig med bidrag från Fruit Of The Loom.

Musikhjälpen 2013
Detta gången stod Lilla Namo för designen av årets tryck till Musikhjälpen. Temat var att "alla tjejer har rätt att överleva sin graviditet". Återigen hjälpte Fruit of The Loom till med att ta fram plagg som vi tryckte på.

Musikhjälpen 2014
Ingen mindre än Petter hade fått ansvaret för 2014 års design. Motivet är ritat av konstnären Keith Haring som själv gick bort i AIDS-relaterade sjukdomar 1990. Temat var att "stoppa spridningen av hiv" och vi, med hjälp av Fruit of the Loom & LH-Tryck i Ulricehamn, tryckte 600 tröjor som såldes till förmån för detta.Stort tack till alla som är med och hjälper till.

» Läs mer på Musikhjalpen.se