SPONSRING

Vi får ofta frågor om vi kan sponsra med xx antal plagg till många lokala initiativ. Projekten har alla en god tanke i grunden men vi kan tyvärr oftast inte vara med och sponsra då det är så många förfrågningar som kommer in till oss. Vi har valt att själva söka upp partners och aktiviteter där vi ser att vi kan bidraga med våra produkter och tjänster.

För större riksomfattande arrangemang/sponsring så kontakta Niclas med detaljerad presentation om dina tankar/projekt.


VÄLGÖRENHET

Vi är ett företag som tar ett stort socialt ansvar. Vi vill något mer än bara trycka t-shirt och tjäna pengar. Vi tror att alla kan göra något gott för andra och därför är vi ofta delaktiga i olika välgörenhetsprojekt där vi kan följa utvecklingen och se vad vår insats kan göra.


VI har genom åren bidragit med tryckta t-shirts till bl.a Musikhjälpen.

UF FÖRETAG

Nästan dagligen får vi förfrågan från elever som ska starta UF företag och som på något sätt vill ta fram plagg med tryck. Många frågar oss om sponsring och vi har som policy att inte sponsra med plagg eller tjänster direkt, utan istället ger lägre pris och delspons med 25% rabatt på våra plagg- & tryckpriser.


FAQ

Går det att beställa andra plagg/märken som inte finns på hemsidan?
Ja, utbudet på hemsidan är utvalda produkter. Vi kan erbjuda de flesta märken och modeller inom profilering. Om det är något specifikt plagg du är ute efter så kontakta oss gärna så ska vi försöka hjälpa dig.


Kvantitet eller kvalitét?
Oftast är det bättre att köpa ett plagg med riktigt hög kvalité och då något färre än kanske ett plagg med lägre kvalité fast fler plagg. Tänk till vad plagget ska stå för, vi hjälper gärna till för att du ska få en så bra lösning som möjligt. Tryckmässigt så bygger prissättning på att priser går ner ju flera plagg man beställer i kombination med hur många tryckfärger det är i ditt tryck. Här är det en balansgång, ibland kan ett print bli minst lika bra i enfärgstryck som flerfärgs, rådfråga oss gärna så kan vi ge dig lite olika förslag på varianter.


Hur mycket kostar frakten?
Frakten beror på antalet plagg som skickas, generellt sett så kostar en låda ca 150-250:-/kolli.


Hur levereras mina produkter?
Vi levererar våra varor med Postnord om inget annat överenskommits. Beställer man som privatperson får hämta ut sina paket på närmsta utlämningställe och avisering kommer via sms. Det tar mellan 1-4 vardagar från att vi skickat paket till att det kommer fram beroende på vart man bor i Sverige.


Jag ska trycka själv, kan jag köpa otryckta plagg?
Visst, alla produkter vi erbjuder kan du köpa otryckta.


Kan jag beställa hem prover?
Vi skickar gärna prover till dig. Maila de artiklar du vill se. Tillsammans med proverna skickas en faktura. Om du vill behålla proverna betalar du in fakturan inom 10 dagar. Vill du däremot inte behålla proverna, skickar du tillbaka dem.


Kan jag få hjälp med min design?
Ja, du kan få hjälp med din design. Om du har några idéer kan vår designer hjälpa dig att förverkliga dem. Vi debiterar 500kr/påbörjad halvtimma.


Kan ni trycka fotografier?
Ja, det kan vi! Du hittar lite mera info om det här


Kan ni trycka på mina egna plagg?
Ja, vi kan säkert hjälpa dig med tryckning på dina plagg, men kolla gärna med oss innan så att det funkar. Tänk även på att vi inte tar ansvar om det uppstår problem med dina plagg vid t.ex värmning i ugnen, då det kan framkomma fläckar som inte syns innan plagget värms. Vid orderläggning/orderförfrågan är det bra om ni berättar vilka/vilket material produkterna innehåller t ex en produkt som innehåller över 50% polyester har stor påverkan på hur trycket kommer att se ut.


Vad har ni för leveranstid?
Vi strävar alltid efter att hålla så korta leveranstider som möjligt. Vanligtvis tar det 1-2 veckor att få fram en order. Har du en specifik deadline så löser vi nästan alltid det. När du lagt en order så får du tillbaka en orderbekräftelse på mailen med planerad leveransvecka. Tänk också på att det kan ta 1-4 arbetsdagar för att frakta din order.


Är det säkert att handla hos er?
Självklart! Vi är ett tryckeri som har funnits sedan 1961 och vi har väldigt nöjda kunder. Kundens önskemål och förväntningar vill vi tillgodose och förhoppningsvis överträffa. Vår hemsida är inte en traditionell webshop utan här lägger du din beställning som sedan skickas vidare till oss och sedan tar vi alltid kontakt med er innan vi slutför eran order.