Tshirt.se använder sig av cookies för många av sina funktioner. Genom att fortsätta på sidan godkänner du detta. - Läs mer - Jag godkänner


FAQ

 

Går det att beställa hem andra plagg/ varumärken som inte finns på hemsidan?

Ja, utbudet på hemsidan är utvalda produkter. Vi kan erbjuda de flesta märken och modeller inom profilering. Om det är något specifikt plagg du är ute efter så kontakta oss gärna så ska vi försöka hjälpa dig.

 

Kvantitet eller kvalitét av kläder?

Oftast är det bättre att köpa ett plagg med riktigt hög kvalité och då något färre i antal än flera plagg med i lägre kvalité. Tänk till vad plagget ska stå för, vi hjälper gärna till för att du ska få en så bra lösning som möjligt. Tryckmässigt bygger prissättningen på att priser går ner desto fler plagg du beställer i kombination med hur många tryckfärger det är i ditt tryck. Här är det en balansgång, ibland kan ett print bli minst lika bra i enfärgstryck som flerfärgs, rådfråga oss gärna så ger vi dig lite olika förslag på varianter.

 

Hur mycket kostar frakten?

Frakten beror på antalet plagg som skickas, generellt sett så kostar en låda ca 150-250:-/kolli.

 

Hur levereras mina produkter?

Vi levererar våra varor med Postnord om inget annat överenskommits. Beställer man som privatperson får hämta ut sina paket på närmsta utlämningsställe och avisering kommer via sms. Det tar mellan 1-4 vardagar från att vi skickat paket till att det kommer fram beroende på vart man bor i Sverige.

 

Hur lång leveranstid har ni?

Vi strävar alltid efter att hålla så korta leveranstider som möjligt. Vanligtvis tar det 1-2 veckor att få fram en order. Har du en specifik deadline så löser vi nästan alltid det. När du skickat offertförfrågan så får du tillbaka en offert och orderbekräftelse på mailen med planerad leveransvecka. Tänk också på att det kan ta 1-4 arbetsdagar för att frakta din order.

 

Är det säkert att handla hos er?

Självklart! Vi är ett tryckeri som har funnits sedan 1961 och vi har väldigt nöjda kunder. Kundens önskemål och förväntningar vill vi tillgodose och förhoppningsvis överträffa. Vår hemsida är inte en traditionell webbshop, utan här skickar du först en offertförfrågan som sedan skickas vidare till oss. Efter vi mottagit och behandlat din offertförfrågan tar vi alltid kontakt med dig samt skickar en orderbekräftelse.

 

Kan jag köpa kläder utan tryck?

Visst, alla produkter vi erbjuder kan du köpa otryckta.

 

Går det beställa varuprover?

Absolut, skicka ett mail med de artiklar du vill ha prover på. För beställning av prover tar vi förskottsbetalning. De prover du väljer att beställa är ej returnerbara. Skulle du däremot vilja inkludera de prover du beställt till en nybeställning med tryckta plagg kan du skicka tillbaka proverna till oss. Då drar vi av motsvarande plaggkostnad i beställningen du lägger hos oss, förutsatt att plagget skickas tillbaka i oförändrat skick.

 

Kan ni trycka på mina egna plagg?

Ja, vi kan säkert hjälpa dig med tryckning på dina plagg. Kolla gärna med oss innan så att plagget lämpar sig för tryck. Tänk även på att vi inte tar ansvar om det uppstår problem med dina plagg vid t.ex värmning i ugnen, då det kan framkomma fläckar som inte syns innan plagget värms. Vid orderläggning/orderförfrågan är det bra om du berättar vilka/vilket material produkterna innehåller. En produkt som exempelvis innehåller över 50% polyester har stor påverkan på hur trycket kommer att se ut.

 

Kan jag få hjälp med min design av tryck?

Ja, du kan få hjälp med din design. Om du har några idéer kan vår designer hjälpa dig att förverkliga dem. Vi debiterar 500kr/påbörjad halvtimma.

 

Kan ni trycka fotografier?

Absolut, det kan vi! Du hittar lite mera info om det här