Tshirt.se använder sig av cookies för många av sina funktioner. Genom att fortsätta på sidan godkänner du detta. - Läs mer - Jag godkänner

Integritets och Cookies Policy

 

Nedan kan Hobby reklam/ tshirt.se även komma att hänvisas till som (vi, oss våra, våran) och kund till som du (dig, din, dina, kund).

 

Vi vill alltid att du ska känna dig trygg hos oss och hur vi behandlar dina personliga uppgifter. Vi använder oss av krypterar transport av data på vår hemsida och de personuppgifter vi hanterar är skyddade med lösenord samt brandvägg.

 

Hobby Reklam/ Tshirt.se (5561 7280 6301) ansvarar för att dina personuppgifter behandlas på ett säkert sätt och skyddas enligt GDPR och övrigt gällande lagstiftningar. Detta är vad som benämns som personuppgiftsansvarig.

 

 

Vad räknas som personuppgifter?

Alla uppgifter som kan härledas till och hjälpa identifiera en fysisk person räknas som personliga uppgifter. Till detta hör bland annat personnummer, adress och IP-adress

 

Varför behandlar vi dina personuppgifter?

Vi samlar in dina uppgifter i huvudsak för att fullgöra våra rättsliga förplitkelser, såsom att förhindra bedrägerier och följa bokföringslagen. Vi behandlar även dina personuppgifter i syfte att:

 

• Fullgöra vår förpliktelse till dig som kund genom genomförande av köp, leverans, fakturering och tillhandahållande av kundsupport
• Tillhandahålla direkt marknadsföring via post och e-post innehållande relevanta erbjudanden, rabatter och nyheter om våra produkter och tjänster
• Visa relevanta och intressanta annonser på sociala medier och andra webbplatser än tshirt.se. Exempel på sociala medier är Facebook
• För att analysera och föra statistik över dina besök och din interaktion av vår hemsida. Detta i syfte att kunna utföra förbättringar av hemsidan

 

Vart samlar vi in dina personliga uppgifter?

Dina personliga uppgifter samlas in då du skickar en offertförfrågan via vår hemsida, kontaktar vår kundsupport via telefon eller mail, besöker vår webbplats, prenumererar på vårt nyhetsbrev eller på andra sätt har kontakt med oss på Hobby Reklam/ Tshirt.se. Exempelvis då du besöker vårt kontor.

 

Vilka av dina personuppgifter vi och på vilken rättslig grund?

Nedan listar vi vilka personliga uppgifter vi samlar in och med vilken rättslig grund:

 

• Namn och efternamn
• Företagsnamn
• Adress
• IP-adress
• Postnummer
• Ort
• Telefonnummer
• E-postadress

 

Rättslig grund:För att ingå avtal med dig som krävs att vi tillhandahålls dessa uppgifter av dig. Om du väljer att inte uppge dessa uppgifter kan du ej genomföra ett köp hos oss.

 

Vi kan komma att dela dessa uppgifter med tillförlitliga partners för att kunna fullgöra vår rättsliga förpliktelse och avtal gentemot dig som kund. Exempelvis dela din adress med våra tillförlitliga leverantörspartners, för att kunna leverera din order till dig. För att kunna fakturera och tillhandahålla support behöver vi också behandla dessa uppgifter. Enligt bokföringslagen, vid transaktion, har vi en rättslig förpliktelse att behålla dessa uppgifter i minst 7 års tid och fortsatt därefter om ändamålet de samlades in för kräver det.

 

Vid misstanke eller anmälan av brott är vi rättsligt förpliktade att enligt lag eller beslut från myndighet lämna ut de personliga uppgifter som krävs. Detta gäller även i de fall vi behöver fastställa, försvara eller göra gällande rättsligt anspråk.

 

• E-postadress nyhetsbrev

 

Rättslig grund: Du ger ditt samtycke och det finns även ett berättigar intresse för användning av din mejladress för direkt marknadsföring. Detta för att kunna skicka intressanta och relevanta nyheter, erbjudanden och rabatter till dig. Du har alltid rätt att invända dig direkt marknadsföring. I slutet av varje mail kan du därför avregistrera dig för kommande utskick, eller kontakta oss på info@tshirt.se för att få din mailadress borttagen.

 

• Användargenererad data

 

Till detta räknas demo- och geografiskt data, navigering, besökshistorik och klick på hemsidan.

 

Denna data samlar vi in efter ditt samtycke och med intresseavvägning som grund. Datan använder vi till att förbättra vår webbplats och kunderbjudande till dig. Den används också till att kunna visa relevanta och intressanta annonser på webben och sociala medier.

 

Hur länge sparas dina personliga uppgifter?

De sparas så länge som de är nödvändiga för att fullöra de ändamål de behandlas för. Hur länge detta är beror på ändamålet. De kan komma att spara slängre t.ex. om det pågår en tvist eller om anmälan om brott lämnats till Polismyndigheten.

 

Dina rättigheter

Du som får dina personuppgifter behandlade har ett antal rättigheter som kommer listas nedan.

 

Rätt till information

 

Du har rätt att begära ut information från oss rörande om hur dina personliga uppgifter behandlas samt varifrån uppgifterna kommer, vad som är ändamålet med behandlingen och till vilka mottagare eller kategorier av mottagare uppgifterna lämnas ut. Detta ska lämnas till dig utan onödigt dröjsmål, i elektronisk form om inget annat överenskommits.

 

Rätt till radering (Bli bortglömd)

Du har alltid rätten att återkalla ditt samtycke för behandling av personuppgifter vid direktmarknadsföring samt då intresse avvägning använts som grund. Det finns undantag då denna rättighet ej gäller, som då vi behöver uppfylla en rättslig förpliktelse. Exempel på detta är Bokföringslagen och då vi enligt lag behöver behålla uppgifter i minst 7 år efter genomförd transaktion.

 

Rätten till begränsning av behandling

I enskilda fall har du rätt till att begränsa framtida bruk av dina personliga uppgifter. Ett exempel på ett av dessa fall är om du anser att uppgifterna om dig vi har är felaktiga och begärt rättelse. Då kan du begära att vi begränsar användandet av dina personuppgifter tills dess att vi utrett din begäran till rättelse.

 

Rätten att inte bli föremål för automatiserat beslutsfattande, inbegripet profilering

Om du har registrerade uppgifter hos oss har du rätt att inte behöva motta beslut som fattas automatiskt (utan att någon människa är inblandad) om beslutet kan ha rättsliga följder för dig eller av betydande grad påverka dig.

 

Du har rätten till att inte bli föremål för profilering. Detta innebär automatisk behandling av personuppgifter då de används för att bedöma vissa personliga egenskaper. Speciellt för analys av intressen, beteende eller preferenser. Profilering med automatisk behandling är något som används vid behandling av data i syfte att rikta relevant annonsering på webben och sociala medier. Exempel på detta är annonser med varor du valt att lämna i varukorgen eller tidigare kollat på.

 

Cookies

 

Vad är Cookies?

Cookies är små textfiler som lagras i din dator, laptop, surfplatta eller mobil. Det finns två olika sorter: Sessioncookies och permanenta cookies. Det förstnämnda lagras temporärt i datorns minne och hjälper till att hålla reda på inställningar du valt. Denna försvinner då du stänger webbläsaren. Den permanenta cookies lagras på din dator en längre tid och hjälper dig hålla reda på val vid tidigare besök.

 

Varför använder tshirt.se cookies?

Vi använder cookies för att nödvändiga funktioner ska fungera på hemsidan, såsom navigering och hålla reda på vilka varor du lagt i varukorgen. Vi använder tredjeparts cookies från betrodda partners för analys av tshirt.se i syfte att förbättra köpupplevelsen och vårt kunderbjudande.

 

Vilka cookies använder vi oss av?

 

Nödvändiga Cookies

Dessa cookies är nödvändiga för att väsentliga funktioner på hemsidan ska fungera, såsom navigering. Dessa går ej att välja bort.

 

Analyserings Cookies

Vi använder oss av Google Analytics för analys av vår webbplats. Denna data skickas sedan till krypterad till vårt konto i Google Analytics. Datan är aggregerad, d.v.s. ej på individnivå, och din IP-adress är anonymiserad. Syftet med insamlandet av denna data är att kunna utvärdera, utveckla och förbättra våra tjänster, produkter, hemsida och marknadsföring för dig som kund. Datan lagras i två år och raderas sedan.

 

Marknadsförings Cookies

Används för möjligheten att visa dig intressanta och relevanta annonser då du surfar utanför vår plattform. Såsom andra webbplatser eller sociala medier, exempelvis Facebook. Detta är även vad som kallas retargeting.

 

Så raderar du & undviker cookies samt annonsering

Vill du inte att din webbläsare lagrar cookies kan du enkelt ställa in detta i din webbläsare. Välj den webbläsare nedan som du använder dig av och följ instruktionerna för att blockera eller radera cookies

 

 

Analytics Cookies

Du kan enkelt hindra Analytics från att samla in data från din IP-adress. Genom att installera Google Analytics Opt-out tillägg i din webbläsare hindras data från att samlas in.
Klicka här för att installera tillägget.

 

Annonsering utanför vår plattform

Klicka här om du inte önskar att få riktade annonser på Facebook eller vill ändra dina personliga inställningar för hur annonser visas.


Vi ber dig vänligen hålla uppsikt över denna sidan för eventuella uppdateringar av vår Integritets och Cookies Policy. Alla uppdateringar av denna kommer att publiceras på denna sidan. Har du frågor angående vår Integritetspolicy, Personuppgiftshantering eller Dataskydd? Eller vill du begära ett registerutdrag? Kontakta oss så hjälper vi dig!

Vi nås lättast Mån-Tors: 08.00-16.00 och Fred: 08.00-13.00.

Via telefon: 0321-27920 eller,
Via mail: info@tshirt.se