Tshirt.se använder sig av cookies för många av sina funktioner. Genom att fortsätta på sidan godkänner du detta. - Läs mer - Jag godkänner

NACKTRYCK

För att ge dina plagg den där lilla extra touchen är nacktryck ett självklart val. Det är ett relativt kostnadseffektivt och riktigt snyggt sätt att profilera dina plagg. Det trycks inuti nacken på din tröja och är ofta tryck med ditt varumärke och ibland även tvättråd. Vi kan även trycka på utsidan av plagget om det önskas. Du kan trycka nacktryck på vissa utvalda plagg vi säljer. Vilka plagg detta är kan du se här.

 

Vilka klädesplagg går trycka nacktryck på?

För att uppnå bästa möjliga resultat på ditt nacktryck rekommenderar vi starkt de utvalda produkterna vi valt ut för detta. Det finns möjlighet för dig att trycka på andra plagg också. Det är då viktigt att tänka på att leveranstiden kan förlängas och kostnaden höjas på din beställning. Det beror på att etiketter som sitter i vägen för ditt nacktryck behöver avlägsnas för hand.

 

Vilken storlek bör ett nacktryck ha?

Det räcker med att fram en storlek till samtliga nacktryck förutom om du vill trycka mindre storlekar baby. Då behövs två olika storlekar tas fram för att de ska passa inuti plagget vid nacken. Vi ser alltid till att mäta ut och prova innan det går till tryck. Egentligen finns inget exakt mått för nacktryck men bra riktmått är:

  • • Bredd: 8-10 cm till vuxen och barnstorlekar
  • • Bredd: 6-8 cm till babystorlekar
  • • Höjd: Varierar alltid beroende på innehållet i trycket

 

Vilken färg bör du välja till ditt nacktryck?

Vi kan trycka med vilken pantone som helst. Ska du trycka nacktryck på kläder i flera olika färger rekommenderar vi att du väljer en ljusgrå kulör. Denna är synligare på samtliga färger och syns inte heller igenom tyget på ljusa plagg. Trycker du mörkt nacktryck på ljusa plagg kommer det nästan garanterat att synas igenom plagget, speciellt om de är av tunnare material.

Vitt nacktryck tryck på svart t-shirt
Mörka och ljusa nacktryck på färgade t-shirtar